Heb je een innovatief idee maar weet je niet hoe nu verder? Loopt de omzet terug, verdampen volumes, gaan er klanten weg of is juist er behoefte aan uitbreiding hiervan? Zakelijkadviesbureau.nl helpt je verder.

Ambitieuze startups

Een startup is een bedrijf met een vernieuwend idee, waarbij met een nieuwe technologie of idee een schaalbaar of herhaalbaar product of dienst wordt gemaakt. Als ambitieuze startup sta je op het punt een enorme groei met je bedrijf te realiseren. Ben jij zo’n startende ondernemer, dan heb je vast specifieke vragen. Met welke zaken krijg je te maken bij de start? Welke financieringsvormen en financieringsmogelijkheden zijn er? Waar vind je extra supportmogelijkheden voor startups?

Zakelijkeadviesbureau.nl helpt je graag verder bij het vinden van de weg op deze en vele andere vragen.

Wil je meer weten? Neem dan nu contact met ons op.

New Business – Wat Is New Business?

De term ‘new business’ wordt in rap tempo meer en meer gebruikt. Met name op de sales afdeling is new business hot topic.
Loopt de omzet terug, verdampen volumes, gaan er klanten weg of is juist er behoefte aan uitbreiding?

New business is de oplossing.

Wat is new business
De visies en meningen over deze term zijn wijd verbreid. Echter valt er wel een kern uit te halen.

New business gaat over het realiseren van nieuwe zakelijke kansen. Dit kan gaan over de ontwikkeling van producten, het vinden van prospecten of het herontwerpen van het business model.

Bij new business draait het om het generen van nieuwe klanten.

Het proces
New business gaat over het resultaat van kans creatie naar kans conversie. Er worden drie stappen doorlopen:

  • Kans creatie
  • Kans waardering
  • Kans conversie

Als eerste start je bij kans creatie. Het is belangrijk dat de prospecten jouw benaderen of dat jij ervoor zorgt dat ze jou benaderen.

Kans waardering is de tweede stap. Deze stap houdt in dat je de afweging maakt of de kans ook kansrijk is. Gaat de potentiele klant iets opleveren of niet?

Zit er waarde in de prospect, dan beland je in fase 3: kans conversie. In deze stap is het jouw beurt. Nu onderneem jij actie om de klant binnen te halen.
ZakelijkAdviesbureau.nl is de partner om je goed en succesvol door dit proces te loodsen.

Wil je meer weten? Neem dan nu contact met ons op.